Tjänster

Process- och utvecklingsstöd

Vi erbjuder process- och utvecklingsstöd till offentliga, privata och ideella verksamheter, utifrån en rik erfarenhet som genererats under många år.

Utvärdering

Vi erbjuder utvärderingar och med vår erfarenhet har vi varit en aktiv kraft i att utveckla konceptet lärande utvärdering i många år.

Ekonomitjänster

Vi erbjuder en stor erfarenhet av att ge stöd till projekt, både i processen att forma de förutsättningar som behövs för att ett utvecklingsarbete ska bli effektivt och när det gäller projektorganisering, projektekonomi och projektansökningar.

Process- och utvecklingsstöd

Utvecklingsarbeten behöver stöd, sparring och den kritiska blicken från en utomstående.

Fyra parametrar behöver förbättras för att få till långsiktighet och kvalitet

Utvärdering

Apel har under många år arbetat med utvärderingar och varit en aktiv kraft i att utveckla konceptet lärande utvärdering.

Ekonomitjänster

Vi har stor erfarenhet av att ge stöd till projekt, både i processen att forma de förutsättningar som behövs för att ett utvecklingsarbete ska bli effektivt och när det gäller projektorganisering, projektekonomi och projektansökningar.

Låter det intressant?

Behöver ditt företag hjälp med utvecklingsstöd, utvärdering, projektstöd och ekonomi eller kanske utbildning så finns vi tillhands. Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!

Skicka e-post till oss

Fyll i formuläret nedanför och kontrollera din e-postadress och telefonnummer en extra gång så hör vi av oss så snabbt som möjligt.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.
apel drottninggatan 11